Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Haslev Bio...

Kommende Opera - Ballet - koncert

Oktober måned
Plakat for filmen Tristan og Isolde

Tristan og Isolde

Vises 25. oktober

Teatro dell’Opera di Roma’s 2016/2017 sæson åbner med Richard Wagners Tristan og Isolde, dirigeret af Daniele Gatti og instrueret af Pierre Audi. Forestillingen er en samproduktion mellem Teatro dell’Opera di Roma, Théâtre des Champs-Élysées i Paris og De Nationale Opera i Amsterdam og Municipal Theater i Sao Paulo. Maestro Gatti – en af de mest populære og anerkendte dirigenter på større teatre rundt omkring i verden – har sagt ja til at træde op på podiet for allerførste gang i Rom.”

Premiere 25. oktober
November måned
Plakat for filmen Manon Lescaut

Manon Lescaut

Vises 15. november

Premiere 15. november
Plakat for filmen Opera: Den tyvagtige skade

Opera: Den tyvagtige skade

Vises 29. november

Ninette håber på at kunne gifte sig Giannetto, når han vender hjem fra krigen. Hun giver sin far Fernando Villabella, der er deserteret, ly og er bekymret over borgmesteren, Gottardos mistænksomhed. Det kommer frem, at bissekræmmeren Isacco har købt et stykke sølv fra Ninetta; hun har villet skaffe penge til sin far, og det fører nu til hendes anklage og fængsling. Hun kommer for retten og kendes skyldig, men bliver frelst fra døden i sidste øjeblik, da man opdager tyven: en tyvagtig skade. Dirigent: Riccardo Chailly

Instruktør: Gabriele Salvatores
Premiere 29. november
Premiere dato endnu ikke fastsat

Madame Butterfly

Vises 10. december

Madame Butterfly blev vist første gang på La Scala i February 1904, hvor den ike blev godt modtaget. Puccini begyndte at klippe og ændre og tre måneder senere på Grande Theatre i Brescia fik operaen dene succes som siden har fulgt den overalt. Efter Turandot og La fanciulla del West, fortsætter Riccardo Chailly sine fortolkninger af Puccinis værker, en oplagt mulighed for at genopdage en Butterfly som er mere udfordrende i dens dramaturgiske design. Instruktør er Alvis Hermanis, som allerede er blevet hyldet på La Scala for sine nye produktioner af Zimmermanns Die Soldaten og Verdi’s I due Foscari, og rollen som Cio-Cio San spilles af Maria José Siri, en fremadstormende sopran på de største internationale scener.