Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Haslev Bio...

Piraterne fra Penzance

November måned
Plakat for filmen Opera: Den tyvagtige skade

Opera: Den tyvagtige skade

Vises 29. november

Ninette håber på at kunne gifte sig Giannetto, når han vender hjem fra krigen. Hun giver sin far Fernando Villabella, der er deserteret, ly og er bekymret over borgmesteren, Gottardos mistænksomhed. Det kommer frem, at bissekræmmeren Isacco har købt et stykke sølv fra Ninetta; hun har villet skaffe penge til sin far, og det fører nu til hendes anklage og fængsling. Hun kommer for retten og kendes skyldig, men bliver frelst fra døden i sidste øjeblik, da man opdager tyven: en tyvagtig skade.
Dirigent: Riccardo Chailly

Instruktør: Gabriele Salvatores
Premiere 29. november
December måned
Plakat for filmen Madame Butterfly

Madame Butterfly

Vises 10. december

Madame Butterfly blev vist første gang på La Scala i February 1904, hvor den ike blev godt modtaget. Puccini begyndte at klippe og ændre og tre måneder senere på Grande Theatre i Brescia fik operaen dene succes som siden har fulgt den overalt. Efter Turandot og La fanciulla del West, fortsætter Riccardo Chailly sine fortolkninger af Puccinis værker, en oplagt mulighed for at genopdage en Butterfly som er mere udfordrende i dens dramaturgiske design. Instruktør er Alvis Hermanis, som allerede er blevet hyldet på La Scala for sine nye produktioner af Zimmermanns Die Soldaten og Verdi’s I due Foscari, og rollen som Cio-Cio San spilles af Maria José Siri, en fremadstormende sopran på de største internationale scener.

Premiere 10. december
Januar måned
Plakat for filmen AllOpera - CARMEN

AllOpera - CARMEN

Vises søndag den 14. januar 2018

Den populære opera CARMEN af George Bizet iscenesat af den argentinske instruktør Valentina Carrasco, præsenterer to af de mest anerkendte artister inden for Bel Canto, Veronica Simeoni og Rosa Feola. Operaen sættes op af Teatro dell’Opera di Roma i det fortryllende Terme di Caracalla i Rom, det arkæologiske sted for de romerske bade.

Premiere 14. januar
Februar måned
Plakat for filmen AllOpera -  LA TRAVIATA

AllOpera - LA TRAVIATA

Vises 21. februar 2018

All’Opera præsenterer Verdis LA TRAVIATA I isenesættelse af Sofia Coppola med kostumer af Valentino Garavani. operaen dirigeres af Jader Bignamini med Franricesca Dotto og Antonio Poli blandt de medvirkende.

Premiere 21. februar