Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Haslev Bio...

Spilletider for Batman Begins

Plakat for filmen Batman Begins

Batman Begins

Premiere d. 22.07
Tilladt for børn over 11 år

Vi programlægger ca. en måned frem. Hold dig orienteret på hjemmesiden om kommende spilletidspunkter for filmen.

I 1989 blev den legendariske tegneseriehelt Batman levendegjort på det store lærred og fik folk til at strømme til biograferne. Nu kommer instruktøren Christopher Nolan’s ”Batman Begins” – den originale historie om begyndelsen på Batman-legenden: Den Sorte Hævners opståen som en forkæmper for det gode i Gotham City.
Efter det brutale mord på hans forældre rejser den desillusionerede industri-arving Bruce Wayne (Christian Bale) rundt i verden for at lære at forstå, hvordan den kriminelle hjerne fungerer. Han begynder snart på sin rejse at bekæmpe uretfærdighed og skabe frygt blandt dem, der udnytter de svage – samtidig med at han kæmper mod sine egne dæmoner.
Da han vender tilbage til Gotham City, opdager han, at byen flyder med organiseret kriminalitet, småforbrydere og moralsk forrådnelse. Bruce slår sig sammen med politibetjenten Jim Gordon (Gary Oldman) og den offentlige anklager Rachel Dawes (Katie Holmes). Med deres hjælp og en masse støtte fra sin altid trofaste butler Alfred (Michael Caine), samt Lucius Fox (Morgen Freeman) fra Wayne Enterprises, skaber Bruce sit alter-ego: Batman, en kappeklædt hævner, der bruger sin styrke, sit intellekt og en imponerende række avancerede high-tech gadgets våben i kampen mod det onde.
Kilde: Sandrew Metronome

Længde: 2:22
Instruktør: Christopher Nolan
Skuespillere: Liam Neeson, Christian Bale, Michael Caine, Morgan Freeman
Censur: Tilladt for børn over 11 år
Fredag 21.08.2020