Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Haslev Bio...

Dagens program

Dagens program i Haslev BioSe kommende dages program »

Særforestilling

  • 10:00- Sal 1
    Billetter

    Lukket forestilling

    Fødselsdags arrangement fra kl. 10.00 - 12.00


Censur: -

Drømmebyggerne

Plakat for filmen Drømmebyggerne

12-årige Minnas liv bliver vendt på hovedet, da den nye bonussøster Jenny flytter ind. Jenny er en plage, og Minna vil have hende ud af sit liv! En nat møder Minna Drømmebyggerne og opdager, at hun kan ændre Jenny ved at ændre hendes drømme.

Men at ændre drømme har store konsekvenser. Så Minna må redde Jenny i drømmeverden for at redde sin familie i den virkelige verden.
Kilde: Filmcompagniet

Længde: 1:20
Instruktør: Kim Hagen Jensen
Skuespillere: Rasmus Botoft, Martin Buch, Emilie Koppel, Caroline Vedel Larsen
Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

En helt almindelig familie

Plakat for filmen En helt almindelig familie

Emma på 11 er vokset op i en helt “almindelig” familie. Men da det viser sig at Emmas far, Thomas, er transkønnet vender det op og ned på alting. Både far og datter kæmper for at holde fast i alt det, de havde sammen, mens de samtidig må acceptere, at alting er anderledes nu. For kan Thomas, der nu hedder Agnete, stadig lide fodbold? Og kan man overhovedet være far, når man er en kvinde?
Kilde: Nordisk Film

Længde: 1:33
Instruktør: Malou Reymann
Skuespillere: Hadewych Minis, Mikkel Boe Følsgaard, Kaya Toft Loholt, Rigmor Ranthe
Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Sonic the Hedgehog - Org. version

Plakat for filmen Sonic the Hedgehog - Org. version

I Green Hills går der rygter. I skovene omkring den lille by huserer et væsen kaldet ”Den Blå Djævel”. Eller det kalder den lokale, skøre eneboer ham. Selv kalder han sig Sonic. Han har levet i skjul her på Jorden i årevis, levet af vores rester og lært vores menneskelige vaner at kende. Mest fra den lokale sherif, Tom Wachowski, som taler med sine donuts, når han keder sig, hans kæreste, Maddie, hvis yoga-øvelser fascinerer Sonic. Han har også lært baseball at kende. Den lille ensomme Sonic, som er i stand til at bevæge sig supersonisk hurtigt, forsøger at spille baseball med sig selv – og forårsager derved en kortslutning, som mørklægger hele den amerikanske vestkyst. Militæret beslutter at sende Dr. Robotnik i marken for at opspore og neutralisere denne fare for nationens sikkerhed. Selv søger Sonic sikkerhed fra den megalomane Robotnik hos Tom, der altid har drømt om at skifte lillebysheriffens kedsommelige liv ud med en opgave på liv og død. Han får din drøm opfyldt.
”Sonic the Hedgehog” er inspireret af det legendariske SEGA-spil og med en animeret Sonic med sine superspeed-kræfter og Jim Carrey som den gale, men geniale Dr. Robotnik er der lagt op til en vild jagt gennem det amerikanske Nordvest, gennem San Franciscos gader og med et par afstikkere til pyramiderne og den kinesiske mur. James Marsden og Tika Sumpter spiller Sonics jordiske venner, Tom og Maddie, og Jeff Fowler har instrueret.
Kilde: UIP

Længde: 1:39
Instruktør: Jeff Fowler
Skuespillere: Jim Carrey, James Marsden, Adam Pally
Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år