Onsdag d. 10.04.2019

Patti Cake$

Plakat for filmen Patti Cake$
 • 9:00- Sal 1
  Billetter

  Skole Forestilling

  Lukket forestilling bestilt af skolen i biografen

 • 11:15- Sal 1
  Billetter

  Skole Forestilling

  Lukket forestilling bestilt af skolen i biografen

Patti Cake$ er den medrivende historie om den overvægtige Patricia Dombrowski - aka Killa P, aka Patti Cake$ - der kæmper for at bryde igennem som rapper, alt imens hun skal tjene penge til husholdningen. Mor er en bitter alkoholiker og bedstemor sidder i kørestol og kan ikke hjælpe til.
Så oddsene for Pattis gennembrud er i den grad hårde, men sammen med sin bedste ven, Hareesh, gør hun forsøget. Et forsøg der sender hende på en følelsesladet rejse med op - og nedture tilsat en masse fed musik og skæv humor.
Patti Cake$ er en fantastisk film om at stræbe efter en drøm imod alle odds og vækker mindelser om film som 8 Mile og Slumdog Millionaire.
Kilde: Angel Film.

Længde: 1:48
Instruktør: Geremy Jasper
Skuespillere: Danielle Macdonald, Bridget Everett, Siddharth Dhananjay
Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Dronningen

Plakat for filmen Dronningen

Anne regerer med stor myndighed i sit eget liv. Hun er succesfuld og kompromisløs i sit virke som advokat og lykkelig gift med lægen Peter, med hvem hun har to døtre. Men da hun forfører sin 17-årige stedsøn, Gustav, sætter hun alt over styr. DRONNINGEN er en fortælling om begærets pris og løgnes magt og er et portræt af et menneske, der drages mod et valg med uoverskuelige konsekvenser.
Kilde: Nordisk film

Længde: 2:08
Instruktør: May el-Toukhy
Skuespillere: Trine Dyrholm, Magnus Krepper, Gustav Lindh, Liv Esmår Dannemann
Censur: Tilladt for børn over 15 år

Ben is Back

Plakat for filmen Ben is Back

Ben Burns (Lucas Hedges) vender uventet hjem til sin familie i forbindelse med julen. Det bliver et skæbnesvangert gensyn for trods glæden over at se Ben igen, går der ikke lang tid før hans mor Holly - spillet af Julia Roberts - må se i øjnene, at der er noget helt galt med hendes søn. Meget står på spil, og spørgsmålet er nu, om det vil lykkes for hende at hjælpe Ben på den måde, han virkelig har brug for, så han kan komme videre ad et nyt spor? Filmen er instrueret af Peter Hedges, som også har skrevet filmens manuskript. Peter Hedges er i øvrigt far til Lucas Hedges...
Biografpremiere den 7. februar
Kilde: UIP

Længde: 1:43
Instruktør: Peter Hedges
Skuespillere: Julia Roberts, Lucas Hedges
Censur: Tilladt for børn over 11 år